Uitleg

Hoe werkt VakantieTips.nl

VakantieTips.nl is een reis-zoekmachine en maakt elke dag een selectie van de leukste nieuwe vakantie aanbiedingen, variërend van stedentrips en zonvakanties, tot aan wellness arrangementen, dagjes uit en hotelovernachtingen. Zo zit er altijd wel iets bij dat bij jou past… en natuurlijk voor héél aantrekkelijke prijzen die in samenwerking met onze (erkende) toeristische partners bepaald worden!

Elke dag heeft VakantieTips.nl diverse nieuwe topaanbiedingen met een beperkte voorraad en een looptijd. Wanneer de Tip voorbij is, of wanneer een arrangement is uitverkocht, is het niet meer mogelijk om de reis via vakantietips.nl te boeken. Misschien heb je geluk en verschijnt er snel een vergelijkbaar arrangement op de website voor dezelfde voordelige prijs! Houd de website daarom elke dag in de gaten, of schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief!


Boeken

Klik in de aanbieding op de knop 'Reserveer nu'. Je komt dan op de pagina van de aanbieder waar je meer informatie kunt vinden en direct kunt boeken.


Vragen of Tips

Heb je een opmerking of Tip voor VakantieTips.nl ? Dan helpen onze adviseurs je graag verder service@vakantietips.nl 

Voordelige vliegreizen

Bekijk onze heerlijke zonvakanties die ook nog eens zonnig geprijsd zijn, of het nu gaat om een fijn hotel of een leuk appartement.